Ziraat Fakültesi öğrencileri ATByi ziyaret etti

Ziraat Fakültesi öğrencileri ATByi ziyaret etti -Akdeniz Üniversitesi Ziraat Fakültesi öğrencileri Antalya Ticaret Borsasını ziyaret etti


ANTALYA (A.A) - Akdeniz Üniversitesi Zİraat Fakültesi öğrencileri, Antalya Ticaret Borsasını (ATB) ziyaret etti.
     Tarım Ekonomisi Bölümü Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Dr. Metin Göksel Akpınar eşliğinde ATByi ziyaret eden Ziraat Fakültesi Tarım Ekonomisi Bölümü 3. sınıf öğrencileri, ATB Yönetim Kurulu Üyesi Halil Bülbül, Cüneyt Doğan ve ATB Genel Sekreteri Ahmet Erol Köksalandan çalışmaları hakkında bilgi aldı.
     Yrd. Doç. Dr. Akpınar, öğrencilerin bölüm içi staj dersi kapsamında tarım sektöründeki kurum ve kuruluşları ziyaret ettiklerini söyledi. ATBnin Ziraat Fakültesi öğrencilerine yönelik Kampüsten işe gibi önemli projeleri bulunduğunu ve bu projelerin iyi sonuçlar verdiğini belirten Akpınar, ATBye öğrencilerine gösterdikleri destek nedeniyle teşekkür etti.
     ATB Yönetim Kurulu Üyesi Halil Bülbül ise sektöre ciddi katkı koyacak üniversite öğrencilerinin eğitimine önem verdiklerini belirtti. Borsanın çalışmalarıyla ilgili veren Bülbül, Vakıf Zeytinliğini kente kazandırdıklarını, Yöresel Ürünler Fuarı gibi çalışmalarla ekonominin gelişmesi için çaba gösterdiklerini kaydetti.
     ATB Yönetim Kurulu Üyesi Cüneyd Doğan da bin 200 civarında üyeleri bulunduğunu, bünyelerindeki 8 meslek komitesinin sektörle ilgili sorunları ilgililere ilettiklerini kaydetti.
    
     Muhabir: Süleyman Elçin
     Yayıncı: Hızır Hacısalihoğlu
<< Önceki Haber Ziraat Fakültesi öğrencileri ATByi ziyaret etti Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER