Ziraat Türkiye Kupası

Ziraat Türkiye Kupası -Dersimspor ve Gençlerbirliği, Ziraat Türkiye Kupası 2. Tur eşleşmesindeki maçla, tarihlerinde ilk kez karşılaşmış oldu -Gençlerbirliği Teknik Direktörü Çapa, ligin ilk 4 haftasında ilk 11de oynattığı Ramazan,


SAKARYA (A.A) - Dersimspor ve Gençlerbirliği takımları, Ziraat Türkiye Kupası 2. Tur eşleşmesindeki maçla, tarihlerinde ilk kez karşılaştı.
     2009 yılında kurulan ve Bölgesel Amatör Ligde mücadele veren Tunceli temsilcisi, Gençlerbirliği ile yaptığı maçla ilk kez bir Süper Lig takımıyla karşı karşıya gelmiş oldu.
     Ev sahibi takımın Batman 72 ile oynadığı lig maçında çıkan olayların ardından TFF tarafından verilen ceza ve statta yapılan tadilat nedeniyle Sakarya Atatürk Stadından oynanan maça yalnızca kadın ve çocuk taraftarlar alındı.
     Gökhan Güneşler, Tuna Ayran, Mehmet Ildırı ve Mehmet Güven hakem dörtlüsünün görev aldığı maça, az sayıda izleyicinin tribünlerdeki yerlerini aldığı görüldü.
    
     -Gençlerbirliği yedek ağırlıklı kadroyla maça çıktı-
    
     Bölgesel Amatör Liginde mücadele veren rakibi karşısında Gençlerbirliği Teknik Direktörü Fuat Çapa ise takım kadrosunda revizyona gitti.
     Spor Toto Süper Liginin geride kalan 4 haftasında topladığı 6 puanla 11. sırada yer alan Ankara ekibi, yedek ağırlıklı kadroyla sahaya çıktı.
     Teknik Direktör Çapa, ligin 4 haftasında ilk 11de şans verdiği kaleci Ramazan, Kulusic ve Hurşut Meriçi Dersimspor maçı kadrosuna almazken, yine 4 hafta boyunca ilk 11de sahaya sürdüğü Zeci de yedek kulübesine çekti.
     Lig maçlarında 4 maçta 3 kez ilk 11de şans tanıdığı Aykut ve Tosice yine şans tanıyan Çapa, lig maçlarında yedek beklettiği bazı oyuncularına da Dersimspor mücadelesinde şans verdi.
     Sahaya, Ferhat, Curri, Özgür, Aykut, Tosic, Mehmet, Cem, Tayfur, Ekigho, Mustafa ve Artun 11ini süren Çapa, takımına transfer ettiği ve şu ana kadar lig maçlarında şans tanımadığı oğlu 21 yaşındaki Ferhat Çapayı da ilk 18e aldı.
     Dersimspor Teknik Direktör Mehmet Kaplan da, Gökhan, Celal, Nurettin, Hamdi, Murat, Sefa, Erhan, Adil, Vural, Murat ve Yusuf ilk 11iyle karşılaşmaya başladı.
     Bu arada, maçın başlamasından kısa süre önce Dersimspor futbolcuları, teknik heyet ve yöneticiler, havaya beyaz güvercin bıraktı.
    
     Muhabir: Mehmet Özcan
     Yayıncı: Murat Paksoy
<< Önceki Haber Ziraat Türkiye Kupası Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER