Ziraat Türkiye Kupası

Ziraat Türkiye Kupası -Tekirova Belediyespor ilk kez katıldığı Ziraat Türkiye Kupası ikinci turunda Altay ile eşleşti


ANTALYA (A.A) - Spor Toto 3. Lig 1. Grupta mücadele eden Tekirova Belediyespor, ilk kez katıldığı Ziraat Türkiye Kupasının ikinci turunda Altay ile eşleşti.
     Ligde yaptığı ilk iki maçta 6 puan toplayan Tekirova Belediyespor, ilk kez katıldığı Ziraat Türkiye Kupasında da ikinci tura kalmıştı.
     Olimpiyatevinde gerçekleşen kura çekiminde Tekirova Belediyesporun rakibi 1910 yılında kurulan İzmir temsilcisi Altay oldu. Spor Toto 2. Ligde mücadele eden Altayı evinde ağırlayacak olan Tekirova Belediyespor, saha ve seyirci avantajını kullanarak bir üst tura çıkmayı hedefliyor.
     Ziraat Türkiye Kupasında ikinci tur müsabakaları 25, 26 ve 27 Eylül tarihlerinde, tek maç eleme usulüne göre oynanacak.
     Tekirova Belediyespor antrenörü Gürkan Ferhatoğlu, yaptığı açıklamada, elemeli turnuvalarda ev sahibi olmanın avantajlı olduğunu belirterek, rakipleri Altayın Türk futbol tarihine damgasını vurmuş, köklü takımlardan biri olduğunu söyledi.
     Ferhatoğlu, Bir zamanların birinci lig takımı olan Altay elbette eski parlak gücünde değil, ancak yine de çok iyi bir takım. Bizim en büyük avantajımız saha ve seyirci. Seyircimizin desteği ile Altayı geçip Türkiye Kupasında Tekirova Belediyesporun adını üst turlara yazdırmak istiyoruz. Benim buna inancım tam, moralimiz yerinde inşallah galip gelip Tekirovaya bayram yaşatırız diye konuştu.
     Tekirova Belediyespor Onursal Başkanı Yusuf Üras da karşılaşmanın Tekirovada oynanacak olmasının kendileri için bir avantaj olduğunu ifade ederek, Oyuncularımıza ve teknik ekibimize güveniyorum. Maç günü tüm Kemer bölgesini stadyuma davet ediyorum dedi.
    
     Muhabir: Yusuf Karadağ
     Yayıncı: Hızır Hacısalihoğlu
<< Önceki Haber Ziraat Türkiye Kupası Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER