Ziraat Türkiye Kupası

Ziraat Türkiye Kupası -Kardemir Karabükspor Kulüp Başkanı Şahin: -Spor Toto Süper Liginde müsabakalara nasıl hazırlanıyorsak Ziraat Türkiye Kupasındaki rakibimiz Yeni Malatyaspora da öyle hazırlanacağız


KARABÜK (A.A) - Futbolda Ziraat Türkiye Kupası 3. tur kura çekimi sonunda Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup takımlarından Yeni Malatyaspor ile eşleşen Kardemir Karabüksporun Kulüp Başkanı Nevzat Şahin, Spor Toto Süper Liginde müsabakalara nasıl hazırlanıyorsak Ziraat Türkiye Kupasındaki rakibimiz Yeni Malatyaspora da öyle hazırlanacağız dedi.
     Şahin, AA muhabirine yaptığı açıklamada, takım olarak asla rakiplerine bakmadıklarını her müsabakaya aynı ciddiyetle hazırlanarak sahaya kendi futbollarını yansıtmaya gayret ettiklerini söyledi.
     Kupada gidebildikleri yere kadar gitmek istediklerini vurgulayan Şahin, Bütün müsabakalara ciddiyetle hazırlanıyoruz. İlk turda 3. lig temsilcisiyle karşılaştık ve zorlandığımız anlar oldu. Bu tür maçlarda alt kümedeki takımlar üst kümedeki rakiplerine karşı çok daha ciddi bir oyun sergiliyorlar. Bu da üst liglerdeki takımları zorluyor. Bunun birçok örneği vardır. Bir çok alt lig takımı üst lig takımını kupadan elemiştir. Yeni Malatyaspor bizim rakibimizdir. Spor Toto Süper Liginde müsabakalara nasıl hazırlanıyorsak Ziraat Türkiye Kupasındaki rakibimiz Yeni Malatyaspora da öyle hazırlanacağız. İyi bir müsabaka olacağına inanıyoruz diye konuştu.
    
     Muhabir: Ahmet Özler
     Yayıncı: Ebubekir Gülüm
<< Önceki Haber Ziraat Türkiye Kupası Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER