Ziraat Türkiye Kupası

Ziraat Türkiye Kupası -Şanlıurfaspor Kulüp Başkanı Saraçoğlu: -Rakibimizin büyük takım olduğunun farkındayız haddimizi biliyoruz -Ancak futbolcularımız sahada çıkıp, aslanlar gibi mücadelesini verecek (Fotoğra


ŞANLIURFA (A.A) - Şanlıurfaspor Kulüp Başkanı Kemal Saraçoğlu, Ziraat Türkiye Kupasında Trabzonspor ile eşlemelerine ilişkin Rakibimizin büyük takım olduğunun farkındayız, haddimizi biliyoruz dedi.
     Kemal Saraçoğlu, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Ziraat Türkiye Kupası 4. tur maçında Trabzonspor ile karşılaşacaklarını hatırlattı.
     Trabzonsporun Türkiyenin en önemli kulüplerinin başında geldiğini ve Şanlıurfasporla da kardeş takım olduğunu vurgulayan Kemal Saraçoğlu, şunları kaydetti:
     Trabzon, bizim kardeş kulübümüz. Kurayı, bizim açımızdan avantaj veya dezavantaj olarak değerlendirmek mümkün değil. Rakibimizin büyük takım olduğunun farkındayız, haddimizi biliyoruz. Ancak futbolcularımız sahada çıkıp, aslanlar gibi mücadelesini verecek. Biz karşılaşmadan çok kardeş kulübümüzle, böylesine güzel bir maçta bir araya geleceğimize seviniyoruz. Dostluğun ve iyi oynayanın kazanmasını temenni ediyorum.
    
     Muhabir: Rauf Maltaş / Mehmet Güldaş
     Yayıncı: İsmail Fidan
<< Önceki Haber Ziraat Türkiye Kupası Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER