Zonguldakta 155e gelen ilginç çağrılar

Zonguldakta 155e gelen ilginç çağrılar -Emniyet müdürlüğünün karşısında güzüne soba satan yer var. Oradan bana güzüne fiyatlarını sorabilir misin -Denizin üstünde UFO gördüm, yardımcı olabilir misin (Fotoğ


ZONGULDAK (A.A) - Alaplı ilçesinde 155 Polis İmdat hattına gelen birbirinden ilginç çağrılar, görevlileri hem tebessüm ettiriyor hem de meşgul ediyor.
     İlçe Emniyet Müdürü İsmail Baş, AA muhabirine yaptığı açıklamada, 155e gelen bazı asılsız ve ilginç çağrıların dikkat çektiğini söyledi.
     Geçen yıl 155 Polis İmdat hattına ilginç ihbarların yapıldığını ifade eden Baş, Yapılan ihbarları daha sonra değerlendiriyoruz. Geçen yıl 155 Polis İmdat hattına 562 asıl ve 77 asılsız olmak üzere toplam 639 asayiş ihbarı yapıldı. 68 de trafikle ilgili ihbar geldi. Toplam bir yılda 707 adet çeşitli ihbar hattımıza geldi diye konuştu.
     Baş, gelen bazı çağrıların zaman ve iş kaybına neden olduğunu da ifade ederek, 155 hattı, zaman zaman bazı kişiler tarafından yapılan gereksiz çağrılarla meşgul ediliyor. 155 Polis İmdat hattını, elektrikler kesildiği zaman arayanlar var. Ayrıca ilaç satmak ve telefonunu test etmek için arayanlar oluyor. Kısacası 1 yıl boyunca 155 hattına çok ilginç ihbarlar geliyor dedi.
    
     -155e gelen ilginç çağrılar-
    
     Kayıt altına alınan ve dikkati çeken çağrılardan bazıları şöyle:
     -Emniyet müdürlüğünün karşısında güzüne soba satan yer var. Oradan bana güzüne fiyatlarını sorabilir misin!
     -Denizin üstünde UFO gördüm, yardımcı olabilir misin!
     -Bir iş yerinin tuvaletinde kaldım, çıkamıyorum yardım eder misiniz!
     -Telefonum başka bir yere çalışmıyor. Sadece 155 arayınca çalışıyor!
    
     Muhabir: Cem Sürmeneli/Ferdi Akıllı
     Yayıncı: Ebubekir Gülüm
<< Önceki Haber Zonguldakta 155e gelen ilginç çağrılar Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER