Zonguldakta 4 işletmeye sigara cezası

Zonguldakta 4 işletmeye sigara cezası -Zonguldak Halk Sağlığı Müdürlüğüne bağlı ekiplerin yaptığı denetimlerde, 4 işletmeye sigara içildiğinden, 4 kişiye de sigara içtiği için para cezası verildi


ZONGULDAK (A.A) - Zonguldak Halk Sağlığı Müdürü Aslıhan Külekçi Uğur, il merkezinde sigara denetimi yapıldığını bildirdi.
     Uğur, yaptığı yazılı açıklamada, Zonguldak Halk Sağlığı Müdürlüğüne bağlı tütün denetim, polis, sağlık ve zabıta ekiplerince eğlence merkezi işletmeler olmak üzere kahvehane, kafe, restorant gibi kapalı alanlarda tütün denetimi yapıldığını belirtti.
     Denetimlerde ticari taksi duraklarının da denetlendiği ve tütün ekiplerince şoförlere arabalarında bulundurmak üzere sigara içilmez levhası dağıtıldığını ifade eden Uğur, şunları kaydetti:
     Müdürlüğümüz bünyesinde görev yapan tütün denetim ekiplerimiz hafta sonu yoğun bir mesai harcayarak sigara denetimlerini aralıksız olarak gerçekleştirdi. İlimiz merkez ve ilçelerinde hafta sonu 297 denetim yapılmıştır. Denetimlerde 4 işletmeye sigara içildiğinden, 4 kişiye de sigara içtiği için para cezası verildi. Ayrıca 3 işletmeye de sigara içilmez levhası olmadığı için cezai yaptırımlar uygulandı. Tütün denetimlerimiz bundan sonra da sürekli olarak ekiplerimiz tarafından devam edecek.
    
     Muhabir: Ferdi Akıllı
     Yayıncı: Ebubekir Gülüm
<< Önceki Haber Zonguldakta 4 işletmeye sigara cezası Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER