Zonguldak Belediye Başkanı Akdemir:

Zonguldak Belediye Başkanı Akdemir: -Türk ulusu, 30 Ağustos Zaferi ile insanlığa, insanca yaşamanın ancak özgür, bağımsız ve egemen bir ulus olmakla gerçekleşebileceğinin en güzel örneğini vermiştir


ZONGULDAK (A.A) - Zonguldak Belediye Başkanı Muharrem Akdemir, Türk ulusu, 30 Ağustos Zaferi ile insanlığa, insanca yaşamanın ancak özgür, bağımsız ve egemen bir ulus olmakla gerçekleşebileceğinin en güzel örneğini vermiştir dedi.
     Akdemir, 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla yayımladığı kutlama mesajında, Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk komutanlığında kazanılan ve Kurtuluş Savaşının en önemli halkası olan bu büyük zaferin 90. yıl dönümünü büyük bir coşku içerisinde kutladıklarını belirtti.
     Başkomutanlık Meydan Savaşı ile vatan topraklarının düşman işgalinden kurtarıldığın, Türk milletinin hürriyet ve bağımsızlık içerisinde yaşama onuruna kavuştuğunu ifade eden Akdemir, şunları kaydetti:
     Milletimiz, birlik ve beraberlik anlayışı içerisinde, kendisini tarih sahnesinden silmek isteyenlere 30 Ağustos Zaferi ile tüm mazlum halklara örnek teşkil edecek biçimde unutulmayacak bir ders vermiştir. Milletimiz, hiçbir şekilde bağımsızlık ve hürriyetinden ödün vermeyeceğini sonuna kadar göstermiştir. 30 Ağustos Zaferi, tarihimizin en önemli dönüm noktalarından biri olmasının yanında, yalnızca bizim değil, tüm mazlum ulusların, hatta tüm insanlığın, özgürlüğe, kurtuluşa, başı dik ve onuruyla yaşama kararlılığına yönelişinin ve bu doğrultuda atılmış tarihi bir adımın bayramıdır. Türk ulusu, 30 Ağustos Zaferi ile insanlığa, insanca yaşamanın ancak özgür, bağımsız ve egemen bir ulus olmakla gerçekleşebileceğinin en güzel örneğini vermiştir. Bu duygu ve düşüncelerle, zaferimizin büyük önderi Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarını saygıyla anıyor, halkımızın bu büyük bayramını yürekten kutluyorum.
    
     Muhabir: Ferdi Akıllı
     Yayıncı: Nurhan Çorlu
<< Önceki Haber Zonguldak Belediye Başkanı Akdemir: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER