Zonguldak Belediye Başkanı Akdemir:

Zonguldak Belediye Başkanı Akdemir: -Sebze pazarı esnafının sorunlarının en kısa sürede çözeceğiz


ZONGULDAK (A.A) - Zonguldak Belediye Başkanı Muharrem Akdemir, Sebze pazarı esnafının sorunlarının en kısa sürede çözeceğiz dedi.
     Akdemir, sebze pazarı esnafıyla Belediye Nikah Salonunda gerçekleştirilen toplantıda, yapımı süren sebze pazarının mevcut sorunları hakkında fikir alışverişinde bulunmak amacıyla toplantıyı gerçekleştirdiklerini söyledi.
     Belediye olarak her zaman esnafın yanında olduklarını, yasalar ve kurallar çerçevesinde çalışmalarını sürdürdüklerini anlatan Akdemir, şöyle konuştu:
     Kamyonet durakları ve çevresinde de çalışmalarımız tüm hızıyla devam ediyor. Biliyorsunuz, Zonguldakta kış şartları bu yıl uzun sürdü. İhale aşaması da bu sürece eklenince, sebze pazarımızın yapımı biraz gecikti. İnanıyorum ki, çalışmalar sona erdiği zaman sizlerin de sıkıntısı kalmayacak ve vatandaşlarımız rahatlıkla alışverişini yapabilecek. Bizler Zonguldak halkı için hizmetlerimize devam ediyoruz. Her zaman da bu doğrultu da çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Sebze pazarı esnafının sorunlarının en kısa sürede çözeceğiz.
    
     Muhabir: Ferdi Akıllı
     Yayıncı: Erdinç Aksoy
<< Önceki Haber Zonguldak Belediye Başkanı Akdemir: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER