Zonguldak Kent Konseyi Başkanı Sezgin:

Zonguldak Kent Konseyi Başkanı Sezgin: -Zonguldakta zemin hareketleri ve tasmanla ilgili elinde teknik anlamda bir çalışma olup da ilimizde sorun varsa, bu sıkıntıyı giderme adına ilgililer bir araya gelir bir değerlendirme yapa


ZONGULDAK (A.A) - Zonguldak Kent Konseyi Başkanı Yesari Sezgin, Zonguldakta zemin hareketleri ve tasmanla ilgili elinde teknik anlamda bir çalışma olup da ilimizde sorun varsa, bu sıkıntıyı giderme adına ilgililer bir araya gelir bir değerlendirme yapar dedi.
     Sezgin, düzenlediği basın toplantısında, bir süre önce yapılan Zonguldak Tartışıyor konulu toplantıların yankılarının sürdüğünü söyledi.
     Düzenledikleri toplantıdan sonra bazı kişilerin ilgisi olmayan konularda açıklamalar yaptığını ifade eden Sezgin, şöyle konuştu:
     Zonguldakta zemin hareketleri ve tasmanla ilgili elinde teknik anlamda bir çalışma olup da ilimizde sorun varsa, bu sıkıntıyı giderme adına ilgililer bir araya gelir bir değerlendirme yapar. Bu konuları halka deşifre edercesine anlatmaya gerek yok. Zemin hareketleri ve tasman konusunda uzman olmayanların beyanat vermelerinin uygun olmayacağı yönündeki görüşümüzü geçen hafta paylaşmıştım. Zemin hareketleri ve tasmanla ilgili hazırladığımız raporu geçtiğimiz günlerde ilimizi ziyaret eden Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktara verdim. Kendisi de verdiğimiz rapor konusunda duyarlılık gösterdi.
    
     Muhabir: Ferdi Akıllı
     Yayıncı: Nurhan Çorlu
<< Önceki Haber Zonguldak Kent Konseyi Başkanı Sezgin: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER