Zonguldak M Tipi Kapalı Cezaevindeki yangın

Zonguldak M Tipi Kapalı Cezaevindeki yangın -Zonguldak Cumhuriyet Başsavcısı Özbakır: -Bütün mahkumlarımız bahçede. Hiçbir can kaybımız ve yaralımız yok -Herhangi bir isyan söz konusu değildir


ZONGULDAK (A.A) - Zonguldak Cumhuriyet Başsavcısı Hüseyin Özbakır, Beycuma M Tipi Kapalı Cezaevinde herhangi bir isyanın söz konusu olmadığını bildirerek, Bütün mahkumlarımız bahçede. Hiçbir can kaybımız ve yaralımız yok dedi.
     Özbakır, gazetecilere yaptığı açıklamada, yangının cezaevinin dip tarafındaki bir bacanın kenarından başladığını ve yayıldığını belirterek, 5 bloktan oluşan cezaevinin berber ve kantinin bulunduğu bölümlerin çatısının yandığını söyledi.
     Cezaevinde toplam 425 mahkumun bulunduğunu ifade eden Özbakır, Bütün mahkumlarımız bahçede. Hiçbir can kaybımız ve yaralımız yok. Gerekli tedbirler alınmış durumda. Cezaevimizde maalesef maddi hasar oluşmuştur. Herhangi bir isyan söz konusu değildir. Mahkumlarımız bahçede oturuyorlar. Cezaevimizin yemekhanesi yandığı için yemek çıkartamayacağız. Sanırım, cezaevi tamir edilinceye kadar, mahkumlar sevk edilecek diye konuştu.
     Özbakır, cezaevindeki yangının bölüm bölüm devam ettiğini aktararak, olayda kasıt olmadığı düşüncesinde olduğunu kaydetti.
    
     Muhabir: Erdinç Aksoy/Sinan Özmüş
     Yayıncı: Ebubekir Gülüm
<< Önceki Haber Zonguldak M Tipi Kapalı Cezaevindeki yangın Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER