Zonguldak Valisi Ayyıldız:

Zonguldak Valisi Ayyıldız: -İmam hatipler ülkenin gelişmesine önemli katkıları olmuş kurumdur


ZONGULDAK (A.A) - Zonguldak Valisi Erol Ayyıldız, İmam hatipler ülkenin gelişmesine önemli katkıları olmuş kurumdur dedi.
     İmam hatip liselerinin kuruluş yıl dönümünü dolayısıyla Zonguldak İmam-Hatip Liseleri Mezunları ve Mensupları Derneği üyeleri Vali Ayyıldızı makamında ziyaret etti.
     Vali Ayyıldız, yaptığı konuşmada, imam hatiplerin geçmişten geleceğe insanın bağlantısını sağlayarak önemli bir boşluğu doldurduğunu söyledi.
     İmam hatiplerin Türkiyenin bugünden yarına taşınmasında önemli görevler yükleneceğine inandığını ifade eden Ayyıldız, şöyle konuştu:
     İmam hatipler ülkenin gelişmesine önemli katkıları olmuş kurumdur. Her türlü takdirin üstünde gelişmelere imza atmıştır. Dolayısıyla diğer okullarımızla birlikte ülkemizin bu anlamda vazgeçilmezidir. Bizim de vazifemiz imam hatipleri ve diğer okulları günümüzün şartlarında en iyi şekilde vazifeyi yapmalarını sağlayarak geleceğe çok güzel bir şekilde hazırlamaktır. Dileğimiz ve temennimiz bu liselerin sadece imam hatip yetiştiren kurumlar değil, bu ülkenin tuğlalarında harç olabilecek, kalkınmasına, ileriye gitmesine, gelişmesine temel olabilecek nesilleri yetiştirmesidir.
     Dernek yöneticileri de Vali Ayyıldızı cuma günü yapılacak imam hatip liselerinin kuruluş yıl dönümü etkinliklerine davet etti.
    
     Muhabir: Kasım Sakallı / Ferdi Akıllı
     Yayıncı: Erdinç Aksoy
<< Önceki Haber Zonguldak Valisi Ayyıldız: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER