BASKtan Kamu Hastaneler Birliği İl Sekreteri

BASKtan Kamu Hastaneler Birliği İl Sekreteri Akına ziyaret


HATAY (A.A) - Bağımsız Kamu Sendikaları Konfederasyonu (BASK) İl Temsilciliği üyeleri, göreve yeni atanan Kamu Hastaneler Birliği Hatay İl Sekreteri Ömer Akını makamında ziyaret etti.
     Akın, yeni kabul edilen ve faaliyete giren Kamu Hastaneler Birliği yasasının performansa ve başarıya odaklı bir uygulama olduğunu, bu alanda çok çalışmak ve halka hak ettiği hizmeti vermenin gayreti içerisinde olacaklarını söyledi.
     Başarı ve insan odaklı bir hizmet sunmanın gayreti içerisinde olduklarını ifade eden Akın, kendisine verilen bu hizmeti en iyi şekilde yerine getireceğini, yeni faaliyete giren bu kanunun daha iyi tanıtılması için de herkesten destek beklediklerini kaydetti.
     Sağlığın toplumun tüm kesimlerini ilgilendiren çok önemli bir konu olduğunu belirten Akın, bu anlamda hizmetlerin sağlıklı işleyebilmesi için tüm sivil toplum kuruluşlarıyla işbirliği yapmayı arzuladıklarını söyledi.
     BASK İl Temsilcisi Metin Yılmaz ise, Kamu Hastaneler Birliği Yasasının son derece olumlu bir adım olduğunu, Sağlık Bakanlığının tüm hastaların sağlık hizmetlerinden hakkıyla yararlanabilmesi için başarılı bir çalışmaya imza attığını kaydetti.
     Birliğin hasta ve hastaneler arasında bir köprü görevi üstleneceğini belirten Yılmaz, kanunla birlikte sağlık alanında çalışan herkesin görevini layıkıyla yerine getirmek zorunda kalacağını dile getirdi.
     Yılmaz, yasayla birlikte sağlık çalışanlarının, vatandaşın hak ettiği hizmeti vermek ve başarılı bir çalışma ortaya koymak zorunda olduğunu belirtti.
     BASK üyelerinin de katıldığı ziyarette göreve yeni başlayan Akına bir çiçek takdim adildi.
    
     Muhabir: Abdulgafur Kılıç
     Yayıncı: İsmihan Özgüven
<< Önceki Haber BASKtan Kamu Hastaneler Birliği İl Sekreteri Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER